Clicky

MoetDatNou: Wat betreft inzake met betrekking tot omtrent specifieke aangelegenheden
vrijdag 13 maart 2015

Wat betreft inzake met betrekking tot omtrent specifieke aangelegenheden

hallo hier fRederik wederom nog een keer alweer weder. Live maar ook rechtstreeks direct vanuit de won nee dinges nee wereld. Hallo. ja. Hallo. Ik schrijf dingen hier kijk maar aan eens. Als ik dit schrijf, staat er dit nou hey dat is ebem even leuk, maar nu niet meer.
Nu is het serieus tijd voor serieuze serieuziteit. Het is menens. Ik heb even op adem, stroom opladen kunnen opladen energie komen, dus dit moet succesvol goedgaan.
Daar we go gaan dan:
eerst een hapje eten, Nu:

Het is de pikorde van ons kastenstelsel die de kansberekening verzorgd door middel van de rede en in het bijzonder Jaap Knasterhuis. Dat wil zeggen, het is niet altijd zo geweest dat Bernlef badderde. Dat kon wel komen doordat de befaamde zonsondergang in gang werd gezet door de in slowmotionkunde afgestudeerde student. Dat in combinatie met de timelapse tijdverloop. De snelheid waarmee Jan met de pet, Einstein of welke anderszins begaafde mens dan ook, terugredeneert naar Jan Salie, frivool en toch bedeesd maar vooral onbevooroordeeld waanzinnig frequent in Willie’s bord. Hinkstapsprong deden we toen nog niet aan waar was ik?

Bedankt dit was aangaande over de oplossing solutie wat betreft inzake met betrekking tot omtrent de analyse over een aantal specifieke aangelegenheden. hier ik Heb hierin veel heb ik werk gestoken om duidelijk maar ook precies helder begrijpelijk en zonneklaar. Waar was ik? Zonneklaar de zaken van doen uit de doeken te leggen waar ik het over wilde uitleggen vertellen te verduidelijken en uiteen te zetten. Wat mijn boodschap is. Die ben ik zelf even uit het oog vergeten. Mijn lange eerste stuk van lengte was dit voor MoetDatNou. Ik heb er erg veel werk ingestopt gestoken gedaan, om zo helder, duidelijk en leesbaar mogelijk te zijn. Volgens mijn moeder Mama was dat in mijn vorige stukken immers niet altijd het geval.

Dank u wel bedankt,
Frede Rik

Belangrijk inzake specifieke aangelegenheden