Clicky

MoetDatNou: Zo liberaal als een aal
dinsdag 17 februari 2015

Zo liberaal als een aal

Het duurde even voordat de ware aard van GeenStijl boven kwam drijven, maar daar is-ie dan; GeenStijl's grens aan vrijheid is gevonden. Het wachten is beloond.
Pritt Stift poept in twee topics in z'n broek voor een stel haatimams die een feestje op de agenda hebben. Zo schrijft hij: "Dit kan en dit mag niet" en "Sta op tegen islam." LOL.

Pritt Stift staat zij aan zij met VVD-Kamerlid Malik Azmani, die gisteren in EenVandaag afstand nam van vrijheid van meningsuiting. Verbieden is namelijk het nieuwe liberalisme.
Pieter Jan Hagens vroeg Azmani in de uitzending over zijn zorg omtrent een 'Jihadgala' in Rijswijk: "Ik begrijp uw zorg daarover heel goed. Tegelijkertijd is het wel zo dat uw partij, de VVD, de partij is die pal staat voor de vrijheid van meningsuiting.
Wringt dat niet hier?" Azmani's antwoord luidt:  "Nee, nee, dat zie ik zo niet.
De vrijheid van meningsuiting is een groot goed, zeker als VVD vinden we dat dat een groot goed is, maar" En daar hebben we de 'maar' die altijd zo verafschuwd werd op de burelen van GeenStijl. Maar dat was tot gisteren. Want vanaf die dag strijden GeenStijl, VVD, PVV, VNL, D66 en CDA gebroederlijk t├ęgen vrijheid van meningsuiting.
Dat juist Geenstijl, waar altijd zo goed werd begrepen dat verbieden zinloos is, nu de 'maar' kaart trekt, toont het succes van de haatimams. GeenStijl is te bang om ze hun feestje te laten geven. Dan maar het internet op, imams. Allahoe akbar!