Clicky

MoetDatNou: BLOEDDORSTIGE CRIMINEEL GIJZELT ONZE VRIJHEID
vrijdag 30 januari 2015

BLOEDDORSTIGE CRIMINEEL GIJZELT ONZE VRIJHEID

Tarik Z. is vanavond binnengedrongen in het centrum van onze vrijheid. De studio van de NOS was enkele seconden verwijderd van een totaal bloedbad, toen onze zwart-gele helden de moordmachine onschadelijk maakten. Chaos overheerst, maar uw trouwe stroom van kennis zet de feiten op een rijtje.

Tarik Zahzah, die poogde ONS NEDERLAND kapot te maken, werd gefinancierd door de Albert Heijn in Zoetermeer. Uit zijn bankafschriften blijken connecties met onder andere de Zoetermeerse AHXL. De supermarktmanager heeft de aanslag nog niet opgeÃĢist, maar verwacht wordt dat dit een samenspanning is, groter dan de 103 criminelen die uit de brief van Z. blijken. Tarik Z. heeft daarnaast maandelijks transacties met de Pijnackerse kapperszaak 'Samir's hair'. Hoogstwaarschijnlijk is deze 'kapperszaak' waar Z. meermalig 20 euro aan overmaakte een dekmantel voor de illegale Zoetermeerse wapenhandel.

In een exclusief telefoongesprek heeft Samir ons verteld: "Ik wil liever niet in de media verschijnen." De 47 jaar oude wapenhandelaar weigerde in te gaan op de vraag of hij vaker vuurwapens verstrekt aan klanten. Na wij de feiten onder zijn neus schoven hing de terrorist vrijwel direct de telefoon op.

Het Mediapark is weerloos
De nieuwsbrengers van Nederland worden onder schot gehouden. Terroristen willen onze vrijheid kapot maken, en wij vechten terug. We vroegen burgemeester Broertjes naar de gemaakte fouten. Wij confronteerden de Hilversumse burgemeester met de feiten. Op de vraag, "Hoe kan dit dan gebeuren dan?" zei burgemeester Broertjes dat de veiligheidssituatie "nog eens goed bekeken" moet worden. Toen wij adequaat verder groeven met, "Mag nu de beveiliger een machinegeweer?", gaf de burgemeester toe, "Als het beter beveiligd was, had dit niet kunnen gebeuren". Of dit ook inhoudt dat er een luchtafweersysteem in Almere geplaatst wordt, is nog onbekend.

Moeten wij ons zorgen maken?
Ja. De terroristen willen onze vrijheid kapot maken. De staat van paraatheid mag dan 'substantieel' zijn, maar het is slechts een kwestie van tijd voordat deze naar 'pittig' wordt verhoogd. Jeanine Hennis-Plasschaert heeft nog niet gereageerd op onze vraag of onze CV-90 tanks ingezet zullen worden om het mediapark te verdedigen.

Uit een transcript blijkt ook dat Obama schuld deelt in deze poging tot redactiegenocide. Het Amerikaanse staatshoofd heeft tot nu toe geen drones ingezet bij de verdediging van Nederland, maar zal vanavond waarschijnlijk terugkomen op deze beschamende beslissing. Eerder maakte hij op een persconferentie in Nederland het statement: "Gezellig". Of dit een hint tot inzet van atoomwapens is, wordt nog onderzocht.