Clicky

MoetDatNou: Doe je lerares!
woensdag 19 december 2012

Doe je lerares!

De 30-jarige Carla Maria Ruggeri is de zoveelste lerares die voor de rechter moet verschijnen, vanwege een potje gemengddubbel met een leerling. Toen zij zeven jaar geleden 22 jaar oud was, had ze het aan de stok met een toen 17-jarige leerling.

Het valt mij op dat er ontzettend veel in het nieuws te zien is, omtrent leraressen die hun gang laten witten door leerlingen. Soms gaat het om leraressen waarbij je je kunt afvragen hoe zo'n gedrocht ooit lerares is geworden, maar soms ook leraressen waarbij je je kunt afvragen hoe zo'n bloedmooi wijf ooit lerares is geworden.

Zimbio maakte een lijstje van de 50 meest beruchte seksschandalen, waarin juffen en leerlingen betrokken waren. Neem nou Debra Lafave, een godsgruwelijk lekker wijf. De leraressen die ik onder de schoolbanken ontmoette zijn uiteraard nog een tikkie knapper, maar laat ik vooral niet opscheppen. Debra mag er immers ook best wezen.

Debra Lafave was 23 jaar oud toen ze met een 14-jarige leerling de kofferbak van haar auto indook. Naar eigen zeggen had ze geen idee dat ze fout bezig was (volgens de wet...), totdat ze zoals ze wel vaker deed, naar het huis van haar leerling reed. Daar werd dit keer niet haar binnenbandje opgerekt, maar haar handen geboeid door de politie. Goddank mankeerde de jongen uiteindelijk niets, immers werd niet hij, maar zijn juf aan de (schand)paal genageld.
Lees het hele verhaal hier en weet wat je te doen staat, wanneer je de eerstvolgende schooldag die éne knappe juf weer ziet staan.