Clicky

MoetDatNou: Moslims zijn gekwetst, maar waarom?
donderdag 20 september 2012

Moslims zijn gekwetst, maar waarom?

Overal ter wereld komen moslims in protest tegen de film ‘Innocence of Muslims’, het lijkt nogal aannemelijk dat zij protesteren omdat het kwetsend zou zijn jegens de islam.

Echter, is dat eigenlijk wel zo? Of zijn die moslims helemaal geen stel halvegaren die door totaal belachelijke film-poep zo diep gekwetst zijn, dat ze er om gaan moorden? Want het is toch te krankzinnig voor woorden, dat wij met z’n allen van diverse media aannemen dat miljoenen moslims WOEDEND zijn om één of ander wazig filmpje! Zoals er nu weer te lezen is op NU.nl: Dat volgens de terreurgroep Hezb-e-Islami de zelfmoordaanslag van vandaag “een protest was tegen het Amerikaanse Mohammed-filmpje waardoor veel moslims zich beledigd voelen”. Een zelfmoord aanslag! Vanwege alleen dat filmpje?!

Is het filmpje dan misschien slechts een middel voor moslims, om te demonstreren tegen de bemoeienis en invloed van Amerika bij o.a. het Arabisch-Israëlisch-Amerikaans conflict? De filmprut komt immers uit Amerika. Dat vermoed ik sterk, moslims lijken namelijk alles aan te pakken als excuus om af te geven tegen het westen en in het bijzonder de Verenigde Staten. Immers, het is een film van niks en het is al zéker niet belangrijk. Het lijkt er nogal sterk op dat de driehoeksverhouding: de VS, Saoedi-Arabië, Israël en de overige islamitische landen parten speelt. Als je niet mee kunt spelen met Monopoly, dan maar mens-erger-je-niet.

Wat denkt U? Is het complete aluhoedjes onzin en zijn die protesterende moslims gewoon een stel agressieve, orthodoxe gelovigen? Of zit er volgens U wel degelijk wat in?

Eerste publicatie op De Reaguurder.

2 opmerkingen:

  1. moslims moeten geloven dat hun godsdienst de ultieme openbaring van de oppergod is, de beste, de zuiverste. hen wordt geleerd dat de Joden en christenen ook al profeten en openbaringen hadden, maar dat die geknoeid hebben met het opschrijven van de boodschappen. De koran zou dan de laatste - 3maalw is scheepsrecht - meest echte boodschap zijn. en in de koran mag iedereen die ewwiejelw]j,e]j,eiejewle Vérmoorwd[woer]j,eena

    BeantwoordenVerwijderen

  2. ...geloven wil zeggen dat het niet zeker is...


    goodknight

    BeantwoordenVerwijderen