Clicky

MoetDatNou: Meisjes plagen, kusjes vragen
donderdag 27 september 2012

Meisjes plagen, kusjes vragen

Men deelt de gekste dingen met de wereld, de internets en vooral Twitter maken het heel gemakkelijk om de meest intieme zaken te plaatsen.

Het is natuurlijk helemaal niet erg om van die dingen te delen, met bijvoorbeeld een willekeurig klootzakje aan de andere kant van de wereld. Echter, veel mensen besluiten later dat het tóch maar beter is om het niet wereldwijd bekend te maken, waar men dan dikwijls vergeet rekening te houden met het feit dat het voor anderen net zo gemakkelijk is die zaken te bekijken, én vooral dat internet nooit iets vergeet.
Wanneer iemand dan iets later tóch maar besluit te verwijderen, is het toch altijd wel een beetje leuk om diegene te laten zien hoe het internet werkt, hoe onbenullig die zaakjes ook zijn.

Neem nou Kelsey Laughman. Vreemd tweetje stuurde zij vanmiddag pardoes de wereld in, hoewel, heel heftig is het natuurlijk allemaal niet, maar wanneer iemand zo'n berichtje tweet verwacht je toch wel dat diegene daar minstens een minuutje over heeft nagedacht. Nee hoor, Kelsey niet, die denkt pas achteraf na, want na een paar minuten was het berichtje plotseling weer verdwenen.
Maar al ben je nog zo snel, Van de Tap achterhaald je tweetje toch wel...

Zo Kelsey, dat was les één uit de reeks 'hoe werkt het internet', ik kijk nu al uit naar les twee.
Mag ik nu een kusje? xxx Van de Tap

Dit stuk verscheen eerder op StukTV.