Clicky

MoetDatNou: Kom NIET naar Project X Arnhem!
donderdag 27 september 2012

Kom NIET naar Project X Arnhem!

Lieve bezoeker, hierbij een verzoekje.

Of je alsjeblieft NIET naar Arnhem wil komen voor een NIET aangekondigd Project X feestje, waarvan de Feestboek pagina NIET te vinden is door op deze link te klikken met je linker muisknop.
De datum en plaats zijn vooralsnog onbekend, maar wanneer deze zaken bekend zijn verzoek ik je nogmaals om vooral NIET te komen en je kinderen thuis te houden.

Voor alle duidelijkheid: er is GEEN feest, ik herhaal: ER IS GEEN FEEST
 Kom niet naar het PROJECT X FEEST IN ARNHEM, want het bestaat niet, heeft nooit bestaan en gaat ook nooit bestaan. DEZE FEESTBOEK PAGINA is ook ontzettend nep, fake, bedrog, schijn, onecht, vals en niet bestaand. De Mobiele Eenheid zal aanwezig zijn en de ME'ertjes hebben absoluut geen zin om te knokken met relschoppertjes.

Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat de gemeente een noodverordening heeft afgekondigd en extra politie in zal zetten, ook zijn alle verkeersborden in heel Arnhem verwijderd om je op een dwaalspoor te brengen. Neem dus ook vooral GÉÉN navigatiesysteem mee!
Op een nog nader te bepalen datum zal een persconferentie gehouden worden, waar nog eens duidelijk zal worden aangegeven dat er GEEN feest is.

Echt niet komen dus! Je bent gewaarschuwd!